Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 10:52

Ομοσπονδία Γιόγκα Ελλάδας

Η μέρα που η γιόγκα θα θεσμοθετηθεί στη χώρα μας ήρθε ένα βήμα πιο κοντά καθώς την Κυριακή 11 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών της ομοσπονδίας Γιόγκα Ελλάδας. Αναγνωρισμένοι εκπρόσωπο από τα περισσότερα μονοπάτια της γιόγκα ενώνουν την πρόθεσή τους για να αποκτήσει υπόσταση η γιόγκα σαν επάγγελμα στην Ελλάδα μέσω αυτού του δευτεροβάθμιου οργάνου που ορίστηκε από την ιδρυτική συνέλευση. Η αναγνώριση του επαγγέλματος του δασκάλου γιόγκα, η αδειοδότηση των σχολών και η προστασία τη παράδοσης της γιόγκα και των ασκουμένων της αποτελούν μερικές από τις κύριες επιδιώξεις της ομοσπονδίας.

Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τις 28 Ιουνίου. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας! Η ισχύς εν τη ενώσει για άλλη μια φορά! Ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας, εμπνευστής και αρωγός της προσπάθειας, προσκαλεί:

• Όλους τους Συλλόγους που έχουν στο καταστατικό τους τη γιόγκα σαν δραστηριότητα να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Γιόγκα Ελλαδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να τους φέρουμε σε επαφή με τον δικηγόρο για να πληροφορηθούν τη διαδικασία ένταξής τους στην Ομοσπονδία.

• Όλοι οι δάσκαλοι ως φυσικά πρόσωπα χρειάζεται να κινηθούν για να ενισχύσουν την φωνή της υπό ίδρυση ομοσπονδίας, να συμμετέχουν με τη δική τους φωνή και να προασπίσουν τα συμφέροντά τους συμμετέχοντας ως μέλη σε κάποιον Σύλλογο γιόγκα που θα επιλέξουν ή/ και στο Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα μας. http://www.hellenicyogaassociation.gr/proypotheseis-eggrafis

Όλοι οι εκπαιδευτές/ δάσκαλοι γιόγκα υποχρεούνται να γίνουν τακτικά μέλη σε κάποιον Σύλλογο γιόγκα για την κατοχύρωσή τους. Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε.