Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 16:45

5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα Featured

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το “Light of Yoga” έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Kέντρο Δ. Ελληνικού (50 μέτρα απο Μετρό Ελληνικού)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 42 μαθήματα / εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων της γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους της Γιόγκα κ 7 ομιλίες / διαλέξεις για τα οφέλη της Γιόγκα.

Επιπλέον, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος 15 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την Γιόγκα, υγεία και ευεξία.

Την τροφοδοσία με αφεψήματα, χυμούς και γεύματα υγιεινής και χορτοφαγικής διατροφής έχει αναλάβει η "Μελικρήνη"

Είσοδος 10 ευρώ και για τις 2 ημέρες

Εγγραφές στο http://yogaportal.gr/yog...a/

Περισσότερες πληροφορίες στο http://yogaportal.gr/festival2017/

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στις 1/10

Στόχος της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του ευρέος κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές τις Γιόγκα. Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε τα τελευταία 4000 χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ατόμου, με απώτερο στόχο την εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο.