Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 09:02

5th Spring Yoga Event 2017

5th Spring Yoga Event 5th Spring Yoga Event

Η μεγάλη «οικογένεια» της Yoga , με τη στήριξη του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας , καλεί για 5η συνεχή χρονιά τα μέλη αλλά και τους φίλους της, σε μια Ανοιξιάτικη Γιορτή , με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του φορέα “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”.
Σκοπός του Σωματείου είναι η εν γένει συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός στόχος είναι η ανεύρεση και επισκευή χώρων κατάλληλων για τη στέγαση άστεγων και άπορων οικογενειών και ατόμων σε συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, με πρώτο το Δήμο Αθηναίων.
Το Spring Yoga Event , πρόκειται για μια γιο...ρτή της Yoga που έχει σκοπό , ενώνοντας τα μέλη της , να προσφέρει τα έσοδα της εκδήλωσης εξ ολοκλήρου στο φορέα που στηρίζει . Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει τη μορφή Ελεύθερης Εισφοράς (donation) με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.
Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως και κάθε χρονιά,
Μια δίωρη πρακτική στη Γιόγκα , σε συνεχόμενη ροή από έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο .
Φέτος διδάσκουν οι:

Swami Nirvikalpa
Σπύρος Καπνιάς Garudananda ,
Μαρία Μαγκανάρη και
Κυριάκος Μιχαήλ.

(Σύντομα θα αναρτηθούν λεπτομέρειες με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και τη μορφή της πρακτικής που θα πραγματοποιηθεί σε συνεχή ροή)

Παράλληλη δράση Παιδικής Γιόγκα με τη Νανσυ Δρόσου και τη Μαρία Μανωλάκη.

Ζωντανή Γιόγκικη Μουσική και Kirtan μετά την ολοκλήρωση της γιόγκικης πρακτικής με τον Θοδωρή Antaratma Χιώτη

Θα διατεθεί ελαφρύ σνακ στους συμμετέχοντες υπό τη φροντίδα του catering FOOD4PEACE που για 5η συνεχή χρονιά στηρίζει την εκδήλωση.

Το 5ο Spring Yoga Event θα πραγματοποιηθεί στο ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ “ΦΩΚΙΑΝΟΣ” στο Ζάππειο.

Επειδή το αυτονόητο έγινε πολυτέλεια για πολλούς συνανθρώπους μας, σας καλούμε να στηρίξετε ενεργά την προσπάθειά μας τόσο με την προσφορά όσο και με την παρουσία σας!
Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε μέσα από την πρακτική μας, για όλα αυτά που μέσα από την ένωση μας κάνουν δυνατούς. Είναι ευκαιρία να «φωνάξουμε» μέσα από τη Yoga , πως στις δυσκολίες, αρκεί μόνο να είμαστε μαζί.
Νamaste.

Διοργάνωση - Πληροφορίες:
Μηντή Ίριδα: τ. 6977436677
Μαγκανάρη Μαρία : τ.6975228543
Μιχαήλ Κυριάκος : τ.6932707816

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΦΟΡΑ (min. 5 ευρώ)
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ "ΑΝΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"