Τρόποι παραγγελίας

Παραγγελία από το web site μας www.hellenicyogaassociation.gr

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας και θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Τηλεφωνείτε στο 6972 592 122  εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό της hellenicyogaassociation.gr στην Alpha Bank :

Αρ. Λογ/μού: 153002002003616

ΙΒΑΝ: GR 900 140 153 015 300 200 200 3616

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητήστε να σημειωθεί στην "αιτιολογία" το Ονοματεπώνυμό σας και στην συνέχεια καλέστε στο 6972 592 122  ή ενημερώστε μας μέσω email για επιβεβαίωση των στοιχείων παραγγελίας. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.hellenicyogaassociation.gr και το Ασφαλές Περιβάλλον της Alpha Bank.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Alpha Bank.

Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι :

Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας.

Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.hellenicyogaassociation.gr

Προσοχή : Αυτός ο τρόπος πληρωμής θα σας επιβαρύνει με 1,71 ευρώ τα οποία παρακρατά ανά συναλλαγή η συνεργαζόμενη τράπεζα από εμάς.