Αγαπητοί φίλες/οι,

Υπάρχουν δύο είδη μελών που μπορείτε να γίνετε στο Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας , σύμφωνα με το καταστατικό :  Τακτικά και Απλά (δόκιμα).

Τακτικά μέλη

Προϋποθέσεις εγγραφής τακτικών μελών είναι:

• Να έχουν εκπαιδευτεί σαν δάσκαλοι σε σχολή ανεγνωρισμένου από τον Σύλλογο κύρους τουλάχιστον 200 ωρών
  • Να έχουν αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία 3 ετών (που βεβαιώνεται είτε από 2 τακτικά μέλη ή από τουλάχιστον 2 μαθητές τους ή εργοδότη τους)

Υποχρεώσεις τακτικών μελών

• Να πληρώνουν τις οικονομικές τους εισφορές
  • Να είναι παρόντα στις Γενικές Συνελεύσεις
  • Να συμμετάσχουν ενεργητικά στις εργασίες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι σκοποί του

Δικαιώματα τακτικών μελών

• Να προβάλλουν τις απόψεις τους στις Γενικές Συνελεύσεις
  • Να εκλέγουν και να εκλέγονται
  • Να εγγράφονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου και να συμμετάσχουν με άρθρα τους

Κώδικας Ηθικής Δεοντολογίας

Τακτικά μέλη

Βήμα 1ο

Συμπληρώστε & υπογράψτε την αίτηση εγγραφής & τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας.  Δώστε όλα τα στοιχεία, ιδίως σωστή και πλήρη διεύθυνση, όλα τα τηλέφωνα (κινητό και σταθερό) και ένα e-mail επικοινωνίας, έστω και συγγενούς ή φίλου, αν δεν έχετε δικό σας.

Βήμα 2ο

Στείλτε τα παραπάνω έντυπα στη γραμματεία του συλλόγου με e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βήμα 3ο

Στείλτε ηλεκτρονικά στη γραμματεία του συλλόγου αντίγραφο των διαπιστευτηρίων σας (πιστοποιητικά, βεβαίωση τουλάχιστον 3ετούς διδακτικής εμπειρίας υπογεγραμμένη από τουλάχιστον 2 μαθητές σας ή ένα δάσκαλο Γιόγκα που είναι ήδη τακτικό μέλος του συλλόγου μας ή από τον ιδιοκτήτη του χώρου όπου διδάξατε).

Βήμα 4ο

Περιμένετε να λάβετε απάντηση μας ότι εγκρίθηκε η εγγραφή σας από το Δ.Σ.

Βήμα 5ο

Μετά, πληρώστε στην Τράπεζα Alpha Bank Νο. 153002002003616 με παραλήπτη τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας και αιτιολογία κατάθεσης: το ονοματεπώνυμο σας μόνο.  Αν πληρώνετε ηλεκτρονικά, χρησιμοποιείστε τον λογ/μό της Alpha Bank:  ΙΒΑΝ GR9001401530153002002003616

Βήμα 6ο

Πληρωτέο ποσό για τακτικά μέλη

Αρχική Εγγραφή:  20 ευρώ (εφάπαξ)

Ετήσια Συνδρομή: 40 ευρώ

Σύνολο:  60 ευρώ

Βήμα 7ο

Ενημερώστε τον Ταμία του συλλόγου ότι πληρώσατε, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Με τηλεφώνημα ή αφήνοντας ένα μήνυμα με τα στοιχεία σας στο 6937252306

με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο σας.

Βήμα 8ο

Συμπληρώστε το Ενημερωτικό Δελτίο Τακτικού Μέλους με τα στοιχεία της σχολής σας.

Αν θέλετε να καταθέσετε άρθρα σας, στείλτε τα στη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), που διαχειρίζεται το site, για να τα ανεβάσει, αφού εγκριθούν από το Δ.Σ.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν σαν τακτικά μέλη, πρέπει να στείλουν επίσης αντίγραφο των πιστοποιητικών τους μαζί με την αίτηση εγγραφής καθώς και βεβαίωση ότι έχουν διδάξει για τουλάχιστον 3 χρόνια (βλ. βήμα 3).