Οδηγίες Σύνδεσης Γενικής Συνέλευσης

Αγαπητά μας μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας για το 2019 προκειμένου να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση.

Οδηγίες Σύνδεσης

1. Εάν έχετε επιτραπέζιο κομπιούτερ ή λάπτοπ πατήστε στον παρακάτω δεσμό: https://zoom.us/j/92830712500

Αφού κατεβει το προγραμμα μπορει να εγκατασταθεί το προγραμμα του zoom αυτόματα  (αν όχι πατηστε κάτω αριστερά κάτω από το άσπρο βέλος. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα, πατώντας το “download & run zoom”

Κατόπιν θα σας ζητήσει το όνομα και το email σας. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο για να πιστοποιήσετε την ταυτότητά σας και να γίνετε δεκτός στη Γ.Σ.

Μόλις μπείτε μέσα στο webinar, σηκώστε εικονικά το “χέρι” (με τη λειτουργία “Raise Hand”, πατώντας στο αντίστοιχο εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης)  για να σας διαπιστεύσει η Γενική Γραμματέας.

 

2. Αν έχετε smart phone, κατεβάζετε το app : “zoom cloud meetings“.  Mπείτε στην εφαρμογή  και πατήστε ” join a meeting”

Βάλτε τον παρακάτω αριθμό: 928 3071 2500 Θα σας ζητήσει το όνομα και το email σας “register for this seminar”

Πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο για να πιστοποιήσετε την ταυτότητά σας και να γίνετε δεκτός στη Γ.Σ.

Μόλις μπείτε μέσα στο webinar, σηκώστε “χέρι” για να σας διαπιστεύσει η Γενική Γραμματέας.

 

Επιπλέον είναι σημαντικό:

  • Να έχετε μικρόφωνο, ηχεία και κάμερα (προαιρετικά).
  • Να συνδεθείτε λίγο νωρίτερα από την καθορισμένη έναρξη ώστε να έχετε χρόνο να ελέγξετε την ορθή λειτουργία του μικροφώνου, των ηχείων και της κάμερας σας καθώς και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους κατά τη σύνδεσή σας στο webinar πατώντας “Test my speaker”.
  • Να έχετε καλή σύνδεση στο ίντερνετ.

Καλή Αντάμωση!