ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΟΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προτάσεις μελών & Επαναληπτική ημερομηνία της Γ.Σ.

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής / πρόσκλησής μας σχετικά με την τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην προσεχή Έκτακτη Γενική Συνέλευση και στο πλαίσιο της απαραίτητης συμμετοχής και συνεργασίας όλων των μελών, ειδικά σε τόσο καίρια ζητήματα, ζητάμε από όσα μέλη το επιθυμούν να μας στείλουν τις προτάσεις τους –πάντα σε σχέση με τις τροποποιήσεις του καταστατικού– μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00.

Θα ακολουθήσει τελική ενημέρωση με διατυπωμένες όλες τις προτάσεις –ανώνυμα για λόγους ουδετερότητας– ώστε να είστε όλοι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για το θέμα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης. Θα βρείτε το ισχύον καταστατικό ΕΔΩ και τις μέχρι τώρα ενεργές προτάσεις ΕΔΩ.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης ορίστηκε για την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00, αλλά επειδή οι μέχρι τώρα συμμετοχές δείχνουν ότι δεν θα επιτευχθεί απαρτία, ορίζεται ως επαναληπτική ημερομηνία η Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα. Οδηγίες σύνδεσης θα βρείτε ΕΔΩ.

Σας υπενθυμίζουμε για τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας στη Γ.Σ. πρέπει να έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι όπως ορίζει το καταστατικό.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενεργή σας συμμετοχή!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Εκ μέρους του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας