DIALOGISMOS

Ομαδικοί Διαλογισμοί – Οραματισμοί για Ενεργειακή Προστασία

Προσκαλούμε όλους τους εισηγητές Γιόγκα, τους μαθητές, τους συνοδοιπόρους και τους ανθρώπους καλής θέλησης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε, με άνοιγμα καρδιάς, στους Ομαδικούς Διαλογισμούς-Οραματισμούς που διοργανώνει ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας από την επόμενη Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 19:00 και κάθε Πέμπτη μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Με την πνευματική δύναμη της διάνοιας, της θέλησης και της αγάπης μπορούμε να μετουσιώσουμε τη δυσαρμονία σε αρμονία και υγεία. Η διαισθητική δύναμη της καρδιάς μας και της υπέρτατης νοημοσύνης μας είναι ένας ενεργειακός χρυσός ο οποίος απλώνεται σαν τεράστιο δίχτυ που καλύπτει ολόκληρη την Υδρόγειο σφαίρα και επαναφέρει – συγχρονίζει κάθε δυσαρμονική λειτουργία σε Αρμονία, Τάξη και Τελειότητα.

Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε αυτούς τους διαλογισμούς-οραματισμούς αφυπνίζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μέσα από την καρδιά του. Έτσι ο καθένας θα προσφέρει το λιθαράκι που του αναλογεί σε τούτη την κρίσιμη στιγμή που περνάει ο πλανήτης, ενώνοντας τις καρδιές και τη νοημοσύνη για το Υπέρτατο καλό.

Με την ταυτόχρονη συντονισμένη συμμετοχή μας και τη διάχυση θετικής ψυχικής ενέργειας συμβάλλουμε και βοηθάμε:

• Τις δυνάμεις του φωτός να γειώσουν την ενέργειά τους και να απομακρύνουν ολοκληρωτικά τον κορωνοϊό.
  • Στη διάλυση των φόβων και της ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει αυτή η επιδημία.
  • Στην περιφρούρηση του εαυτού μας, των οικείων μας και των συνανθρώπων μας.
  • Στην ενίσχυση της ψυχικής μας δύναμης, προσελκύοντας Aγάπη και Eιρήνη.
  • Στη δημιουργία μαζικού κύματος αφύπνισης της ανθρωπότητας.

Η ενεργή συμμετοχή όλων έχει καθοριστική σημασία και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του στόχου μας. Όταν η «κρίσιμη μάζα» συντονίζεται, δημιουργείται αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο και ολόκληρη η κοινωνία μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Οδηγίες για τον Διαλογισμό-Οραματισμό:

• Καθίστε αναπαυτικά, με ευθυτενή τη σπονδυλική στήλη και συγκεντρωθείτε για λίγο στην αναπνοή σας.
  • Χρησιμοποιήστε τη δική σας μέθοδο, για να μπείτε σε μια χαλαρή κατάσταση και να φύγουν οι σωματικές εντάσεις.
  • Πάρτε 6-8 αργές αναπνοές (προτείνεται η αναπνοή Ουτζάγι για όσους τη γνωρίζουν) ή επιλέξτε την Πραναγιάμα που σας ταιριάζει.
  • Αφήστε την αναπνοή σας ελεύθερη και δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό για να: διαλυθεί κάθε ίχνος μολυσματικού και νοσογόνου παράγοντα, κάθε παθογόνου ιού –και ειδικότερα του κορωνοϊού– επάνω στην ανθρωπότητα και σε ολόκληρο τον πλανήτη, έτσι ώστε να μετουσιωθούν τα πάντα σε απόλυτη υγεία, αρμονία και ισορροπία.
  • Αποταυτισμένοι από τα εξωτερικά ερεθίσματα, με το συναίσθημα γαληνεμένο και τον νου άδειο από περιττές σκέψεις, οραματιζόμαστε να μας πλημμυρίζει ένα λαμπερό λευκόχρυσο φως το οποίο εξαγνίζει με την ακτινοβολία του εμάς τους ίδιους, τα μέλη της οικογένειάς μας και όλους τους συνανθρώπους μας. Το οραματιζόμαστε να απλώνει την εμβέλειά του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γαίας, λειτουργώντας ως αντι-ιικό, αντι-μικροβιακό και να απολυμαίνει ενεργειακά τα πάντα από κάθε αιτία, από κάθε τοξικότητα, μετουσιώνοντας τα πάντα σε υγεία, αρμονία, ισορροπία, δημιουργικότητα, λειτουργικότητα, σοφία και αγάπη.
  • Βιώνουμε την εξαγνιστική επίδραση του αγνού φωτός, την απαλλαγή από κάθε νοσογόνο παράγοντα, το αίσθημα της υγείας και ευεξίας που επιφέρει, την απαλλαγή από τοξικά συναισθήματα, σκέψεις και βαριές δονήσεις μέσα μας και παντού γύρω μας, σε ολόκληρο τον πλανήτη.
  • Αφήνουμε τον οραματισμό μας με τον πλανήτη μέσα στο εξαγνιστικό φως και σιγά-σιγά επανερχόμαστε.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαμορφώσει τον οραματισμό του όπως του ταιριάζει.

Προτεινόμενη συνολική διάρκεια 20 λεπτά.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι την Κυριακή 5 Απριλίου στις 05:45 π.μ. θα γίνει ένας παγκόσμιος διαλογισμός για όσους επιθυμούν να συντονιστούν. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Παρακαλούμε διαδώστε το μήνυμα!

Να είστε όλοι καλά,
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας