Ανακοίνωση – Mέτρα

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου & φίλοι της Γιόγκα,

Σε αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζουμε και επηρεάζει όλους μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των δασκάλων Γιόγκα, ανεξάρτητα από το αν δραστηριοποιούνται ατομικά ή ομαδικά μέσα από σχολές διαφόρων νομικών μορφών.

Η διαπραγματευτική δύναμη, η ισχύς του Σ.Γ.Ε. εξαρτάται αποκλειστικά από το πλήθος, την ενεργό συμμετοχή και τη συνεργασία των μελών του.

Η Ισχύς εν τη Ενώσει

Ανακοίνωση – Ενημέρωση στα Μέλη και τους Δασκάλους/ες Γιόγκα

Αγαπητά μέλη και δάσκαλοι/ες της Γιόγκα,

Με αφορμή ερωτήματα και απορίες που κατά καιρούς αναρτώνται, τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας), κρίνεται σκόπιμο να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους δασκάλους και δασκάλες της Γιόγκα, με κάποια σημαντικά θέματα που προέκυψαν λόγω των τρέχουσων συνθηκών.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Ομαδικοί Διαλογισμοί – Οραματισμοί για Ενεργειακή Προστασία

Προσκαλούμε όλους τους εισηγητές Γιόγκα, τους μαθητές, τους συνοδοιπόρους και τους ανθρώπους καλής θέλησης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε, με άνοιγμα καρδιάς, στους Ομαδικούς Διαλογισμούς-Οραματισμούς που διοργανώνει ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας από την επόμενη Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 19:00 και κάθε Πέμπτη μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Η ενεργή συμμετοχή όλων έχει καθοριστική σημασία και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του στόχου μας.

Σχετικά με τον κορωνοϊό – Μένουμε στο σπίτι δημιουργικά

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας,

Υπό το πρίσμα των σημερινών συνθηκών, έχουμε ευθυγραμμιστεί με τους διεθνείς οργανισμούς που σχετίζονται με τη Γιόγκα, ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης αυτής της νόσου.
Είναι, πλέον, επιτακτική η ανάγκη τήρησης των κανόνων υγιεινής και ο περιορισμός μας στο σπίτι για όσο χρειαστεί.
Μόνον έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους αγαπημένους μας, τους μαθητές μας και τους συνανθρώπους μας γενικότερα.

Αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020

Αγαπητά μέλη,
Παραθέτουμε τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020 του Συλλόγου μας,  για ενημέρωσή σας.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από:
Βαλερύ Σαιέρ (πρόεδρο), Αριστοτέλη Καραγκούνη (αντιπρόεδρο), Ιωάννα Ουλή (γενικό γραμματέα),  Ελένη Κοσσυφίδου (έφορο), Περικλή Χριστοδουλόπουλο (ταμία), Σοφία Μαυροπούλου (μέλος) και Πάνο Δερβίση (μέλος).

12η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2/2/2020

Αγαπητά μέλη, 1. λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας σας σαν μέλος του ΔΣ στις 27 Ιανουαρίου Δηλώστε άμεσα την υποψηφιότητα σας ΕΔΩ 2. Πρόγραμμα: α) Απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός 2019 β) Τροποποίηση του καταστατικού γ) Αρχαιρεσίες για την Εκλογή ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής δ) Συζήτηση για το θεσμικό πλαίσιο και τα επιμορφωτικά σεμινάρια. ε) Δείπνο / …

12η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2/2/2020 Περισσότερα »