Το μέλλον χτίζεται στο παρόν!

Αγαπητά μας μέλη και δάσκαλοι της Γιόγκα,
Το μέλλον είναι στα χέρια σας!

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε το επάγγελμα του δασκάλου Γιόγκα δεν έχει θεσμοθετηθεί ακόμη στην Ελλάδα. Η έλλειψη αυτή λοιπόν επιτρέπει κάθε είδους αυθαίρετη ερμηνεία της υπάρχουσας νομοθεσίας.
Έτσι λοιπόν υπήρξαν πολλές καταγγελίες από ενώσεις γυμναστών ή/και γυμναστηριούχων στις διευθύνσεις αθλητισμού ή κοινωνικής μέριμνας των Περιφερειών, στοχεύοντας τα κέντρα Γιόγκα.
Κύριο μέλημα του Συλλόγου είναι η δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τη διαπίστευση του επαγγέλματος του Δασκάλου Γιόγκα και των κέντρων Γιόγκα, καθώς και η πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων των Δασκάλων Γιόγκα.

Προτάσεις μελών & Επαναληπτική ημερομηνία της Γ.Σ.

Αγαπητά μας μέλη,

Παρακαλούμε όσα μέλη το επιθυμούν να μας στείλουν τις προτάσεις τους σε σχέση με τις τροποποιήσεις του καταστατικού μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης ορίστηκε για την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00, αλλά επειδή οι μέχρι τώρα συμμετοχές δείχνουν ότι δεν θα επιτευχθεί απαρτία, ορίζεται ως επαναληπτική ημερομηνία η Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.

Επίσκεψη στον ΓΓΑ για το πλαισιο λειτουργίας της Γιόγκα

Από: Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας – Ευρυτανίας 43, Αθήνα Προς: Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού Αθήνα 28 Μαΐου 2020 Αξιότιμε κε. Γενικέ Γραμματέα, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ανάγκη δημιουργίας θεσμικού πλαισίου για τους Εκπαιδευτές (Δασκάλους) Γιόγκα και τα κέντρα Γιόγκα, τόσο με την εφαρμογή της κείμενης Ελληνικής νομοθεσίας για την …

Επίσκεψη στον ΓΓΑ για το πλαισιο λειτουργίας της Γιόγκα Περισσότερα »

Ανακοίνωση – Ενημέρωση στα Μέλη και τους Δασκάλους/ες Γιόγκα

Αγαπητά μέλη και δάσκαλοι/ες της Γιόγκα,

Με αφορμή ερωτήματα και απορίες που κατά καιρούς αναρτώνται, τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας), κρίνεται σκόπιμο να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους δασκάλους και δασκάλες της Γιόγκα, με κάποια σημαντικά θέματα που προέκυψαν λόγω των τρέχουσων συνθηκών.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020

Αγαπητά μέλη,
Παραθέτουμε τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020 του Συλλόγου μας,  για ενημέρωσή σας.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από:
Βαλερύ Σαιέρ (πρόεδρο), Αριστοτέλη Καραγκούνη (αντιπρόεδρο), Ιωάννα Ουλή (γενικό γραμματέα),  Ελένη Κοσσυφίδου (έφορο), Περικλή Χριστοδουλόπουλο (ταμία), Σοφία Μαυροπούλου (μέλος) και Πάνο Δερβίση (μέλος).

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Εθισμοί & Απεξάρτηση»

Σας καλωσορίζουμε στην 1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας (Σ.Γ.Ε.) με θέμα: «Εθισμοί και Απεξάρτηση». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Πολυχώρος Συλλόγου “Οι φίλοι της μουσικής” ) και ώρες 16:00-20:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών (good practices) …

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Εθισμοί & Απεξάρτηση» Περισσότερα »