Υπάρχουν τρία είδη μελών στο Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας , σύμφωνα με το καταστατικό : Τακτικά. Δόκιμα και Απλά

Προϋποθέσεις εγγραφής τακτικών μελών είναι:

• Να έχουν εκπαιδευτεί σαν δάσκαλοι σε σχολή αναγνωρισμένου, από τον Σύλλογο, κύρους τουλάχιστον 200 ώρες.
  • Να έχουν αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία 3 ετών.

Υποχρεώσεις τακτικών μελών

• Να πληρώνουν τις οικονομικές τους εισφορές.
  • Να είναι παρόντα στις Γενικές Συνελεύσεις.
  • Να συμμετάσχουν στις εργασίες και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι σκοποί του.

Δικαιώματα τακτικών μελών

• Να προβάλλουν τις απόψεις τους στις Γενικές Συνελεύσεις.
  • Να εκλέγουν και να εκλέγονται.
  • Να εγγράφονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και να συμμετάσχουν με άρθρα τους.
  • Να έχουν πλήρη πρόσβαση στο πακέτο προνομίων των τακτικών μελών.

Προϋποθέσεις εγγραφής τακτικών μελών είναι:

• Να είναι εκπαιδευόμενοι δάσκαλοι γιόγκα ή να έχουν εκπαιδευτεί σαν δάσκαλοι αλλά να μην εκπληρώνουν τις προυποθέσεις των τακτικών μελών.

Υποχρεώσεις δόκιμων μελών

• Να πληρώνουν τις οικονομικές τους εισφορές.
  • Να είναι παρόντα στις Γενικές Συνελεύσεις με δικαίωμα λόγου αλλά όχι με δικαίωμα ψήφου.

Δικαιώματα δόκιμων μελών

• Να έχουν πλήρη πρόσβαση στο πακέτο προνομίων των τακτικών μελών.

Απλά μέλη μπορούν να γίνουν:

• Μαθητές της Γιόγκα
  • Άτομα που είναι φιλικά κείμενα προς τη Γιόγκα

Αυτά τα μέλη δεν υποχρεούνται και δεν μπορούν να παρευρίσκονται στις Γενικές Συνελεύσεις, να εκλέγουν και να εκλέγονται, αλλά μπορούν -και ενθαρρύνεται- να συμμετέχουν ενεργητικά για την ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου.

Βήμα 1ο

Διαβάστε προσεκτικά το καταστατικό και τον κώδικα ηθικής δεοντολογίας. Κατόπιν συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία της αίτησης εγγραφής. Όσα έγγραφα δεν τα έχετε διαθέσιμα, μπορείτε να τα στείλετε αργότερα στο info@hellenicyogaassociation.gr. Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Βήμα 2ο

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας πληρώνοντας της ετήσιας συνδρομής (30 ευρώ) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τράπεζα: ALPHA BANK
(Προσοχή: Σε περίπτωση ebanking με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα –εκτός της Alpha– παρακαλούμε όπως επιβαρυνθείτε με τα τραπεζικά έξοδα της μεταφοράς και κάνετε κατάθεση για 33 ευρώ)

β) Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ΕΔΩ.

γ) Με μετρητά σε ένα από τα 1000 σημεία της Viva που είναι κοντά σας.

Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε μας, στο info@hellenicyogaassociation.gr, να σας στείλουμε τον απαραίτητο κωδικό πληρωμής.

Βήμα 3ο

Συμπληρώστε το Ενημερωτικό Δελτίο Τακτικού Μέλους με τα στοιχεία της σχολής σας για να τα ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας.

Αν θέλετε να δημοσιευτούν άρθρα σας στην ιστοσελίδα μας, στείλτε τα στη Γραμματεία (info@hellenicyogaassociation.gr).

Βήμα 1ο

Διαβάστε προσεκτικά το καταστατικό και τον κώδικα ηθικής δεοντολογίας. Κατόπιν συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία της αίτησης εγγραφής. Όσα έγγραφα δεν τα έχετε διαθέσιμα, μπορείτε να τα στείλετε αργότερα στο info@hellenicyogaassociation.gr. Μόλις εγκριθεί η αίτηση σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Βήμα 2ο

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας πληρώνοντας το ποσό της ετήσιας συνδρομής (30 ευρώ) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

β) Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ΕΔΩ.

γ) Με μετρητά σε ένα από τα 1000 σημεία της Viva που είναι κοντά σας.

Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε μας. στο info@hellenicyogaassociation.gr, να σας στείλουμε τον απαραίτητο κωδικό πληρωμής.

Βήμα 3ο

Βήμα 2ο

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας πληρώνοντας το ποσό της ετήσιας συνδρομής (20 ευρώ) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τράπεζα: ALPHA BANK
(Προσοχή: Σε περίπτωση ebanking με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα –εκτός της Alpha– παρακαλούμε όπως επιβαρυνθείτε με τα τραπεζικά έξοδα της μεταφοράς και κάνετε κατάθεση για 23 ευρώ)

β) Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ΕΔΩ.

γ) Με μετρητά σε ένα από τα 1000 σημεία της Viva που είναι κοντά σας.