5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το “Light of Yoga” έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Kέντρο Δ. Ελληνικού (50 μέτρα απο Μετρό Ελληνικού)

6o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

Στις 20/21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με Θέμα “Πως μπορώ να βοηθηθώ – Πως μπορώ να βοηθήσω” Τα 30 μαθήματα / εργαστήρια από εκλεκτούς και έμπειρους Δασκάλους από όλα τα συστήματα της Γιόγκα θα γίνουν στο γνώριμο The hub (Αλκμήνης 5 – Μετρό Κεραμεικός) Επίσης για πρώτη φορά θα γίνει παρουσίαση με έξι εισαγωγικά μαθήματα των μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας στο Κτήριο Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134 – ΗΣΑΠ Θησείο).

4η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα

Για πέμπτη συνεχή χρονιά o Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας, το LIght of Yoga και ο Π.Ο. Δήμου Ν.Σμύρνης παρουσιάζουν μια ανοιχτή ημερίδα Γιόγκα γιορτάζοντας την 4η Διεθνή Ημέρα Γιόγκα . Η ημερίδα περιλαμβάνει δωρεάν εργαστήρια/μαθήματα από όλα τα συστήματα γιόγκα, ομιλίες και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με χορό και μουσική. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12.00 και τελειώνει στις 22.00.

Ομοσπονδία Γιόγκα Ελλάδας

Η μέρα που η γιόγκα θα θεσμοθετηθεί στη χώρα μας ήρθε ένα βήμα πιο κοντά καθώς την Κυριακή 11 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών της ομοσπονδίας Γιόγκα Ελλάδας. Αναγνωρισμένοι εκπρόσωπο από τα περισσότερα μονοπάτια της γιόγκα ενώνουν την πρόθεσή τους για να αποκτήσει υπόσταση η γιόγκα σαν επάγγελμα στην Ελλάδα μέσω αυτού του δευτεροβάθμιου οργάνου που ορίστηκε από την ιδρυτική συνέλευση. Η αναγνώριση του επαγγέλματος του δασκάλου γιόγκα, η αδειοδότηση των σχολών και η προστασία τη παράδοσης της γιόγκα και των ασκουμένων της αποτελούν μερικές από τις κύριες επιδιώξεις της ομοσπονδίας.