ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΟΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020

Αγαπητά μέλη,

Παραθέτουμε τις αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης της 02/02/2020 του Συλλόγου μας,  για ενημέρωσή σας.

• Εγκρίθηκε, παμψηφεί, ο διοικητικός και οικονομικός απoλογισμός της χρήσης 2019, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2020.
  • Εγκρίθηκε, παμψηφεί, η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού μας, έτσι ώστε η έδρα του Συλλόγου να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και στο εξής να γίνεται αλλαγή έδρας με απόφαση του Δ.Σ.
  • Εγκρίθηκε, παμψηφεί, η τροποποίηση του άρθρου 3, παράγραφος 8 : η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου για μελλοντικούς εκπαιδευτές γιόγκα είτε σε μορφή κέντρου διά βίου μάθησης επιπέδου 4 του Εθνικού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων, είτε σε οποιαδήποτε μορφή ο νόμος προβλέπει μελλοντικά.
  • Εγκρίθηκε, παμψηφεί, η τροποποίηση των άρθρων 16, 17, 21, 22, 23, 24 και 25 για την αύξηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε εννέα (9) ως εξής: Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β’ Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας, Ταμίας, Αναπληρωματικός Ταμίας, ‘Εφορος Δραστηριοτήτων και Έφορος Διδασκαλιών.

Τέλος, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2020 έως 2022.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από:

Βαλερύ Σαιέρ (πρόεδρο), Αριστοτέλη Καραγκούνη (αντιπρόεδρο), Ιωάννα Ουλή (γενικό γραμματέα),  Ελένη Κοσσυφίδου (έφορο), Περικλή Χριστοδουλόπουλο (ταμία), Σοφία Μαυροπούλου (μέλος) και Πάνο Δερβίση (μέλος).

Οι: Αλεξάνδρα Δημητρίου και Χρήστος Χαρικιόπουλος εξελέγησαν και θα ενταχθούν στο νέο Δ.Σ., αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της τροποποίησης του καταστατικού μας.

Τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι:

Όλγα Αλεξίου
Γιάννης  Χρυσουλάκης